gablêg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka gableg)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gablêg Aksara Jawa: (ga)ꦧ꧀ (b) ()ꦒ꧀ (g)

  1. êngg ks duwe.









Kata kunci/keywords: arti gablêg, makna gablêg, definisi gablêg, tegese gablêg, tegesipun gablêg
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org