Kategori:Tembung kasar

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kaca sajeroning kategori "Tembung kasar"

200 kaca ngisor iki ana ing kategori iki saka gunggung 313 kaca.

(kaca sadurungé) (kaca sabanjuré)
(kaca sadurungé) (kaca sabanjuré)