gabul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gabul Aksara Jawa: (ga)ꦧꦸ (bu)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. nggêdabul, gupak rêrêgêd.









Kata kunci/keywords: arti gabul, makna gabul, definisi gabul, tegese gabul, tegesipun gabul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.