gabus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gabus krama/ngoko

  1. araning wit sing klikane êmpuk kapês-kapês digawe tutup gêndul lsp;
  2. atèn-atène wit kêtela kaspa;
  3. araning iwak sêgara;








Kata kunci/keywords: arti gabus, makna gabus, definisi gabus, tegese gabus, tegesipun gabus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org