Menyang kontèn

gada

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

gada (Snk) krama/ngoko

  1. bindi, penthung cendhak;
  2. dhompolan rénténganing kolang-kaling lsp;
  3. (utawa gadan) êngg tumpukan krambil sing disunduki;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti gada, makna gada, definisi gada, tegese gada, tegesipun gada

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.