gadhog

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gadhog krama/ngoko

  1. pêpindhaning swara saèm. gadhug;
  2. êngg ora têkan, pantog;
  3. êngg wagu.








Kata kunci/keywords: arti gadhog, makna gadhog, definisi gadhog, tegese gadhog, tegesipun gadhog
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org