gadri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gadri Aksara Jawa: (ga)ꦢ꧀ (d)ꦫꦶ (ri)

krama/ngoko

  1. (Wl) èmpèr mêtu.









Kata kunci/keywords: arti gadri, makna gadri, definisi gadri, tegese gadri, tegesipun gadri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.