gae

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gae Aksara Jawa: (ga)ꦲꦺ (e)

  1. pc gawe.








Kata kunci/keywords: arti gae, makna gae, definisi gae, tegese gae, tegesipun gae

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.