gagah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gagah Aksara Jawa: (ga) (ga) (h)

krama/ngoko

  1. (utawa gagah prakosa) gêdhe dhuwur lan sêntosa tmr. pawakan;









Kata kunci/keywords: arti gagah, makna gagah, definisi gagah, tegese gagah, tegesipun gagah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.