gagak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gagak Aksara Jawa: (ga) (ga)ꦏ꧀ (k)

krama/ngoko

  1. araning manuk wulune irêng









Kata kunci/keywords: arti gagak, makna gagak, definisi gagak, tegese gagak, tegesipun gagak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org