gagat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gagat Aksara Jawa: ꦒꦒꦠ꧀

  1. (Kw) wiwit, trêp, mêntas bae;









Kata kunci/keywords: arti gagat, makna gagat, definisi gagat, tegese gagat, tegesipun gagatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org