gage

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gage Aksara Jawa: (ga)ꦒꦺ (ge)

  1. êngg pc age, rikat.









Kata kunci/keywords: arti gage, makna gage, definisi gage, tegese gage, tegesipun gage
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.