gagi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gagi Aksara Jawa: ꦒꦒꦶ

  1. êngg
krama
Krama gagi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gaga.









Kata kunci/keywords: arti gagi, makna gagi, definisi gagi, tegese gagi, tegesipun gagiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org