gah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gah Aksara Jawa: (ga) (h)

  1. êngg pc êmoh!
Kacocogna karo wêgah.








Kata kunci/keywords: arti gah, makna gah, definisi gah, tegese gah, tegesipun gah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org