gaja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gaja Aksara Jawa: (ga) (ja)

  1. (Snk) (Kw) gajah;









Kata kunci/keywords: arti gaja, makna gaja, definisi gaja, tegese gaja, tegesipun gaja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.