gake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

gake Aksara Jawa: ꦒꦏꦺ
Lingga: (gak)

  1. êngg pc kirane, ayake;









Kata kunci/keywords: arti gake, makna gake, definisi gake, tegese gake, tegesipun gakeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=gake&oldid=37952"