gake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gake Aksara Jawa: ꦒꦏꦺ
Lingga: (gak)

  1. êngg pc kirane, ayake;









Kata kunci/keywords: arti gake, makna gake, definisi gake, tegese gake, tegesipun gakeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org