galêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

galêng krama/ngoko

  1. galêr-galêr (bilur) tilas disambuki lsp;
  2. (utawa galêngan) tanggul êlêt-êlêtaning kothakan sawah








Kata kunci/keywords: arti galêng, makna galêng, definisi galêng, tegese galêng, tegesipun galêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.