galês

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

galês Aksara Jawa: (ga) ()ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. êngg watês.









Kata kunci/keywords: arti galês, makna galês, definisi galês, tegese galês, tegesipun galês
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.