galak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

galak krama/ngoko

  1. wani marang manungsa utawa doyan mangsa padha kewan;
  2. landhêp tmr. plerok;
  3. mbêbayani tmr. lêlara lsp








Kata kunci/keywords: arti galak, makna galak, definisi galak, tegese galak, tegesipun galak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org