galak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

galak krama/ngoko

  1. wani marang manungsa utawa doyan mangsa padha kewan;
  2. landhêp tmr. plerok;
  3. mbêbayani tmr. lêlara lsp








Kata kunci/keywords: arti galak, makna galak, definisi galak, tegese galak, tegesipun galak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.