galan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

galan Aksara Jawa: (ga) (la)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. apa-apa sing digala
Kacocogna karo gala.








Kata kunci/keywords: arti galan, makna galan, definisi galan, tegese galan, tegesipun galan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.