galar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

galar Aksara Jawa: (ga) (la) (r)

krama/ngoko

  1. pring diplupuh dianggo lèmèk









Kata kunci/keywords: arti galar, makna galar, definisi galar, tegese galar, tegesipun galar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.