galar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

galar Aksara Jawa: (ga) (la) (r)

krama/ngoko

  1. pring diplupuh dianggo lèmèk








Kata kunci/keywords: arti galar, makna galar, definisi galar, tegese galar, tegesipun galar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.