galing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

galing Aksara Jawa: (ga)ꦭꦶ (li) (ng)

krama/ngoko

  1. araning têtuwuhan rambat;








Kata kunci/keywords: arti galing, makna galing, definisi galing, tegese galing, tegesipun galing

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.