galuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

galuh (Snk) krama/ngoko

  1. intên;
  2. putri.








Kata kunci/keywords: arti galuh, makna galuh, definisi galuh, tegese galuh, tegesipun galuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.