gambar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gambar krama/ngoko

  1. pêpêthan, têtironing maujud sing panggawene sarana corèking tulis utawa pulas;
  2. kaanane ing lair;








Kata kunci/keywords: arti gambar, makna gambar, definisi gambar, tegese gambar, tegesipun gambar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org