gambar-idhup

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gambar-idhup Aksara Jawa: (ga)ꦩ꧀ (m) (ba) (r)ꦲꦶ (hi)ꦝꦸ (dhu)ꦥ꧀ (p)

krama/ngoko

  1. Cithakan:M araning piranti kang mawa surya-kantha lan sorot apa dene pèlêm gambar banjur nganakake gêgambaran ing kêlir.









Kata kunci/keywords: arti gambar-idhup, makna gambar-idhup, definisi gambar-idhup, tegese gambar-idhup, tegesipun gambar-idhup
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org