gambas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gambas Aksara Jawa: (ga)ꦩ꧀ (m) (ba)ꦱ꧀ (s)

krama/ngoko

  1. sêrat-sêrate bêstru digaringake dianggo lambaran teko lsp.









Kata kunci/keywords: arti gambas, makna gambas, definisi gambas, tegese gambas, tegesipun gambas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org