gambrêt singgang mêrkatak ora ana sing ngênèni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

gambrêt singgang mêrkatak ora ana sing ngênèni Aksara Jawa: ꦒꦩ꧀ꦧ꧀ꦉꦠ꧀ꦱꦶꦁꦒꦁꦩꦼ
Lingga: (gambrêt)

  1. pr prawan sing kênès ora ana kêdadeane;









Kata kunci/keywords: arti gambrêt singgang mêrkatak ora ana sing ngênèni, makna gambrêt singgang mêrkatak ora ana sing ngênèni, definisi gambrêt singgang mêrkatak ora ana sing ngênèni, tegese gambrêt singgang mêrkatak ora ana sing ngênèni, tegesipun gambrêt singgang mêrkatak ora ana sing ngênèni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org