gamol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gamol Aksara Jawa: (ga)ꦩꦺꦴ (mo)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. êngg mêmêl, êmpuk tmr. daging.









Kata kunci/keywords: arti gamol, makna gamol, definisi gamol, tegese gamol, tegesipun gamol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org