Menyang kontèn

ganêp-ganêpe

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

ganep-ganepé Aksara Jawa: (ga)ꦤꦼ (ne^)ꦥ꧀ꦒ (pga)ꦤꦼ (ne^)ꦥ꧀ꦥꦺ (p pé)
Lingga: (ganep)

  1. patut-patuté


Kacocogna karo genep.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ganêp-ganêpe, makna ganêp-ganêpe, definisi ganêp-ganêpe, tegese ganêp-ganêpe, tegesipun ganêp-ganêpe

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.