Menyang kontèn

ganal

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

ganal krama/ngoko

  1. sentosa tmr. pawakan;
  2. agal, kasar;
  3. cukat;
  4. (utawa ganalan) ora tata.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ganal, makna ganal, definisi ganal, tegese ganal, tegesipun ganal

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.