ganas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ganas krama/ngoko

  1. lantap, brangasan tmr. wong wadon;
  2. yèn nganggo-anggo enggal rusake;
  3. gampang suwèke tmr. sêmbêt lsp.








Kata kunci/keywords: arti ganas, makna ganas, definisi ganas, tegese ganas, tegesipun ganas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.