gancang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gancang Aksara Jawa: (ga)ꦚ꧀ (ny) (ca) (ng)

krama/ngoko

  1. rikat, enggal;








Kata kunci/keywords: arti gancang, makna gancang, definisi gancang, tegese gancang, tegesipun gancang

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.