ganco

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ganco Aksara Jawa: (ga)ꦚ꧀ (ny)ꦕꦺꦴ (co)

krama/ngoko

  1. êngg dhandhang (araning piranti).









Kata kunci/keywords: arti ganco, makna ganco, definisi ganco, tegese ganco, tegesipun ganco
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.