ganda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ganda krama/ngoko

  1. ki ngambu;
  2. wêwangi;








Kata kunci/keywords: arti ganda, makna ganda, definisi ganda, tegese ganda, tegesipun ganda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.