gandar

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gandar krama/ngoko

  1. kayu sarunganing kêris;
  2. sêsipatan utawa prejengan (sing bêcik);
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti gandar, makna gandar, definisi gandar, tegese gandar, tegesipun gandar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.