gandum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gandum (Prs) krama/ngoko

  1. trigu, bangsaning pari;
  2. êngg
krama
Krama gandum
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

jagung.








Kata kunci/keywords: arti gandum, makna gandum, definisi gandum, tegese gandum, tegesipun gandum
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.