gangsiran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gangsiran Aksara Jawa: (ga) (ng)ꦱꦶ (si) (ra)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (gangsir)

  1. babahan.









Kata kunci/keywords: arti gangsiran, makna gangsiran, definisi gangsiran, tegese gangsiran, tegesipun gangsiran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.