ganjak

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ganjak Aksara Jawa: (ga)ꦚ꧀ (ny) (ja)ꦏ꧀ (k)

  1. êngg pc nganti.








Kata kunci/keywords: arti ganjak, makna ganjak, definisi ganjak, tegese ganjak, tegesipun ganjak

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.