ganjil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ganjil Aksara Jawa: ꦒꦤ꧀ꦗꦶꦭ꧀krama/ngoko

  1. yèn dipara loro turah siji;









Kata kunci/keywords: arti ganjil, makna ganjil, definisi ganjil, tegese ganjil, tegesipun ganjilBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org