gantung-kêpuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gantung-kêpuh Aksara Jawa: (ga)ꦤ꧀ (n)ꦠꦸ (tu) (ng)ꦏꦼ ()ꦥꦸ (pu) (h)

krama/ngoko

  1. nganggo sandhangan ora tau salin-salin.









Kata kunci/keywords: arti gantung-kêpuh, makna gantung-kêpuh, definisi gantung-kêpuh, tegese gantung-kêpuh, tegesipun gantung-kêpuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.