gantung kêpuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gantung kêpuh Aksara Jawa: (ga)ꦤ꧀ (n)ꦠꦸ (tu) (ng)ꦏꦼ ()ꦥꦸ (pu) (h)
Lingga: (kêpuh)

  1. têrus dianggo bae ora tau salin (tmr. sandhangan).
  2. gantung-kêpuh









Kata kunci/keywords: arti gantung kêpuh, makna gantung kêpuh, definisi gantung kêpuh, tegese gantung kêpuh, tegesipun gantung kêpuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.