gaol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gaol Aksara Jawa: ꦒꦲꦺꦴꦭ꧀
Lingga:

  1. êngg pc gaul.









Kata kunci/keywords: arti gaol, makna gaol, definisi gaol, tegese gaol, tegesipun gaolBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org