gaol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gaol Aksara Jawa: (ga)ꦲꦺꦴ (o)ꦭ꧀ (l)
Lingga:

  1. êngg pc gaul.








Kata kunci/keywords: arti gaol, makna gaol, definisi gaol, tegese gaol, tegesipun gaol

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.