garêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

garêm Cithakan:M êngg krama/ngoko

  1. uyah;
  2. rabuk sing rupane saèm. uyah;








Kata kunci/keywords: arti garêm, makna garêm, definisi garêm, tegese garêm, tegesipun garêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.