garansi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

garansi Aksara Jawa: (ga) (ra)ꦤ꧀ (n)ꦱꦶ (si)

krama/ngoko

  1. (Wl) tanggungan.









Kata kunci/keywords: arti garansi, makna garansi, definisi garansi, tegese garansi, tegesipun garansi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.