garba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

garba (Snk) (Kw)

  1. wêtêng;
  2. sêsambungan, rêrangkèn








Kata kunci/keywords: arti garba, makna garba, definisi garba, tegese garba, tegesipun garba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org