garêm

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka garem)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

garêm Cithakan:M êngg krama/ngoko

  1. uyah;
  2. rabuk sing rupane saèm. uyah;








Kata kunci/keywords: arti garêm, makna garêm, definisi garêm, tegese garêm, tegesipun garêm
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org