garis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

garis krama/ngoko

  1. corètan nggalêr;
  2. corèk galêran ing dluwang;
  3. wates wêwaton;
  4. pêpêsthèn, takdir; upama wis nyimpang saka garis-ing kautaman; upama wis garise kowe dadi wong kaya mêngkono;








Kata kunci/keywords: arti garis, makna garis, definisi garis, tegese garis, tegesipun garis Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org