Menyang kontèn

garis

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

garis krama/ngoko

  1. corètan nggaler;
  2. corèk galeran ing dluwang;
  3. watés wewaton;
  4. pepesthèn, takdir; upama
    wis nyimpang saka garis-ing kautaman; upama
    wis garisé kowé dadi wong kaya mengkono;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti garis, makna garis, definisi garis, tegese garis, tegesipun garis

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.