garit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

garit Aksara Jawa: ꦒꦫꦶꦠ꧀

krama/ngoko

  1. corèk sing nandhês;









Kata kunci/keywords: arti garit, makna garit, definisi garit, tegese garit, tegesipun garitBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org