garit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

garit Aksara Jawa: (ga)ꦫꦶ (ri)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. corèk sing nandhês;









Kata kunci/keywords: arti garit, makna garit, definisi garit, tegese garit, tegesipun garit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.