garudha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

garudha krama/ngoko

  1. manuk titihane Bathara Wisnu;
  2. bangsaning manuk bidho gêdhe;
pambeksa maragakaaké garudha/grudha
  1. (joged) gerakan beksan kang nuduhaké awak tegap lan anteng.








Kata kunci/keywords: arti garudha, makna garudha, definisi garudha, tegese garudha, tegesipun garudha

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.