gas-gasan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gas-gasan Aksara Jawa: (ga)ꦱ꧀ (s) (ga) (sa)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. sarwa kêsusu ênggone mêmangan
Kacocogna karo gas III.








Kata kunci/keywords: arti gas-gasan, makna gas-gasan, definisi gas-gasan, tegese gas-gasan, tegesipun gas-gasan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.